Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ważna sugestia dot. Szablonu

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, nie nudzi wam sie już ten szablon? Przecieź na forum on już jest kilka lat... Szablon w zyciu forum stanowi wany szczegół... Wiem ze jest opcja zmiany stylu na dole strony... Jednak styl jest prawie taki sam... Oraz jest tylko 1.

Zrobiliście grupę MPC Cooders Team oraz MPC Graphic Team... Więc w czym problem?

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Chodzi mi o zmianę stylu głównego... Np 79% użytkowników tego nie umie, a styl forum i tak jest bardzo stary

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Admin Cienia
Opublikowano

Obecny styl powinien pozostać jako domyślny, odnośnie stworzenia nowego jestem neutralny.

1294477714-U1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem na TAK

MPC zrobiłoby własny przecież do czegoś te 2 grupy muszą się nadać;)

Opublikowano

Ale forum to w pewnym sensie wizytówką forum jak ktoś trafnie zauważył na górze i poruszył tą sprawę (pzdr, Wredna). Nie ma sensu zmieniać czegoś co sprawdza się od lat, estetycznie wygląda i co najważniejsze słynie z prostoty. :)

Opublikowano

Mi się podoba taki jak jest.

Raz mi się zdarzyło spotkać użytkownika na ts który nazwy forum nie znał tylko zapamiętał szatę graficzną.

Nie widzę przeciwwskazań, aby zrobić jakiś dodatkowy.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...